Колко ще ми излезе монтажа на скоростна кутия за 155-ица в някой от софийските сервизи? Благодаря предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко струва монтажа на скоростна кутия?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vovataКогато сменях семеринга на скоростите ми искаха 100 лв
Свалят ти цялата предница,скоростите и после по обратния ред.
Ако си за смяна на съединител, доколкото знам има някакъв номер без да се сваля магарето да се отремонтираsigpic
Comment
-
Работата е там, че ще купуваме една Алфа 155 1,7 - 93г. обаче единствения проблем й е, че е зациклила на трета, а и е наш познат и пада на изгодна цена колата. За това по - принцип се интересувам, защото пусках и други теми, като цена за скоростна кутия втора ръка, и цените... Благодаря на отзовалите се!
Comment
-
Сервиза се намира зад Мултигруп на Г.М.Димитров .Ако се сещаш къде е автокъща Софавто веднага след нея завивиаш вдясно после веднага вляво и караш надолу към въпросната сграда на Мултигруп-като стигнеш до нея завиваш вдясно и след около 100 метра отляво е сервиза отвън има табела на сервиз на ШкодаМалко се оплетох ама неможах по-добре да го обясня
Ааа забравих да кажа търси Румен или Чавдар
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment